Sharing Aquaculture

  • Bluetalks
  • Podcasts
  • Speakers
  • About
  • Log in
  • Log out
  • Log in
Laster inn...
Logg inn for å se video

Hvorfor bør vi øke produksjon av mat i sjø?

07. januar 2025


Se neste

Image for Hva er i fôret til oppdrettslaksen?
Introduksjon

Hva er i fôret til oppdrettslaksen?

10. januar 2025

Image for Hvorfor er det viktig at laks ikke rømmer?
Introduksjon

Hvorfor er det viktig at laks ikke rømmer?

10. januar 2025

Image for Hvorfor er det viktig at oppdrettsselskapene kontrollerer lakselusen?
Introduksjon

Hvorfor er det viktig at oppdrettsselskapene kontrollerer lakselusen?

10. januar 2025

Image for Hva er forskjellen på oppdrettslaks og villaks?
Introduksjon

Hva er forskjellen på oppdrettslaks og villaks?

10. januar 2025

Image for Hvorfor vaksineres all laksefisk før den settes ut i sjøen?
Introduksjon

Hvorfor vaksineres all laksefisk før den settes ut i sjøen?

10. januar 2025

Havet har et enormt potensial for å produsere mer mat på en bærekraftig måte. Produksjon i sjøen er arealeffektiv, krever mindre ressurser enn landbruk og har et lavere klimaavtrykk. Denne videoen ser på hvorfor det er viktig å satse på matproduksjon i havet for å sikre sunn og næringsrik mat til en voksende befolkning.

Kategorier

  • Introduksjon

Bluetalk

  • >Om Bluetalk

Abonnementer

  • >Kommer

Følg oss

  • >Linkedin
  • >Instagram
  • >Facebook

Samarbeidspartnere

  • >Blue Planet Academy
  • >Stiim Aqua Cluster
  • >Blue Planet
  • English